Foredragsholdere i nærheden af Skibby med foredrag om familieliv

Godhavnsdrengen

Jeg er 67 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Kalvehave
Vis kunstnerprofil

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, hvor du kan finde alle væsentlige typer underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så folk der søger fuldendt musik og underholdning kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen.dk er bookingportalen, der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer igen og booker underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange interessante genrer, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har derudover et voksende antal af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at entertaineren bookes direkte, når der bookes igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er der også gode muligheder for på forhånd at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Senere giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du er entertainer eller søger god underholdning til din næste event eller fest, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...