Foredragsholdere tæt på Skive med foredrag om familieliv

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Skive med foredrag om familieliv, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som er blandt landets største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Formålet med denne portal er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så danskere der søger ideel underholdning og musik kun har brug for at søge ét sted, uden at de skal betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Vi er bookingportalen, som samler mulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige kunstnere hos os.

Vores sortiment dækker fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har vi et bredt udvalg af musikere indenfor alle kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt inden en fest at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din kunstnerprofil. Med videoer på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...