Foredragsholdere i nærheden af Slagelse med foredrag om familieliv

Godhavnsdrengen

Jeg er 67 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Kalvehave
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt landets mest interessante og største bookingportaler, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, events og fester for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Formålet med denne portal har været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere der er på jagt efter perfekt underholdning & musik kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra cirkusartister til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning, og Eventzonen er mere end et samlingspunkt, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget både YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration og idéer til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har derudover et voksende antal af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via Eventzonen, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger god underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...