Foredragsholdere nær Sommersted med foredrag om familieliv

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Sommersted med foredrag om familieliv, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er en af landets mest spændende og største portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for private såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Bookingportalens idégrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere således at personer, der leder efter god underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra gebyrer til administration etc.. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Det brede udvalg dækker fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor alle interessante genrer, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag bookingportalen, og Mogens har stor kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end bare et samlingspunkt, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan finde idéer og inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har i tillæg et voksende antal af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...