Foredragsholdere nær Tarm med foredrag om familieliv

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt Danmarks største og mest spændende bookingportaler, kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen fra begyndelsen, og det indenfor alle relevante underholdningskategorier, så personer der er på jagt efter helstøbt underholdning & musik kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men portalen der samler mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker underholdende entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra dansere til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen har tillige et stort udvalg af musikere og bands indenfor alle kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og han har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare en portal, hvor kunder og entertainere kan opnå kontakt. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen har også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så har du også gode muligheder for forinden at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter den bedste underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...