Foredragsholdere nær Ullerslev med foredrag om familieliv

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 67 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Kalvehave
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, som hører til blandt landets største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for private såvel som for firmaer, gamle som unge.

Idéen bag bookingportalen er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere så personer, der leder efter den fuldendte musik og underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Det store udvalg dækker fra konferenciers til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange genrer, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idémanden bag Eventzonen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen er meget mere end en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog med idéer og inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt inden en event at aftale tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Har du video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...