Foredragsholdere tæt på Valby med foredrag om familieliv

Godhavnsdrengen

Jeg er 67 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Kalvehave
Vis kunstnerprofil

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt landets mest interessante og største portaler til booking, hvor man kan finde alle betydelige former for god underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været idéen med denne portal fra begyndelsen, og det indenfor enhver betydelig kategori, så personer på jagt efter den fuldendte musik og underholdning, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet portalen hvor mulighederne samles. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra serveringsteater til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har tillige et stort udvalg af bands og musikere indenfor alle interessante kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem kunder og entertainere, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration og idéer til den næste fest eller event. Desuden er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter god underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...