Foredragsholdere nær Vejle med foredrag om familieliv

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Elisabeth

Jeg er spastiks kvinde på 53, sidder i en el-kørestol. Bor i egen bolig, har selv bil.
Jeg kunne godt tænke mig at holde foredrag, om mit liv, s...

Hjemby
Aabenraa
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, der er blandt Danmarks største og mest interessante, kort sagt alle former for underholdning indenfor arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere så folk, som er på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun behøver at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de er nødt til at betale ekstra administrations- eller andre bookinggebyrer. Vi er bookingportalen, der samler mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen er meget mere end en portal, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Vi har også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter den bedste underholdning til din næste event eller du er en entertainer, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...