Foredragsholdere tæt på Viby Sjælland med foredrag om familieliv


Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, der hører til blandt Danmarks største og mest spændende, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været idéen med portalen fra starten, og det indenfor enhver væsentlig kategori, så danskere der leder efter den fuldendte underholdning og musik, kun har brug for at lede ét sted, og det vel at mærke uden at de kommer til at betale ekstra bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra konferenciers til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har vi et stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen er meget mere end portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration og idéer til alt indenfor fester og events. Eventzonen har derudover et voksende antal af personer, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har man også mulighed for forinden at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever øget interesse. Senere giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Har du video på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er kunstner eller søger god underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...