Foredragsholdere i nærheden af Vojens med foredrag om familieliv

Elisabeth

Jeg er spastiks kvinde på 53, sidder i en el-kørestol. Bor i egen bolig, har selv bil.
Jeg kunne godt tænke mig at holde foredrag, om mit liv, s...

Hjemby
Aabenraa
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Jeannette Krog

Publikum får et godt afsæt for at, tænke anderledes i forhold til, at tør tage ansvar for sit eget liv.

Jeannette fortæller på en motiverende og...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, som hører til blandt landets største og mest spændende, hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været idégrundlaget med denne portal fra begyndelsen, og det således at personer, som leder efter ideel musik & underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det medfører ekstra omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke vores underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange relevante kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være mere end bare en portal, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så har man også mulighed for inden en event eller fest at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Senere får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Har du videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...