Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Festligt indslag, alle synger Shubidua.

Prisniveau

Kr. 2.500

Områder

Varighed

25 min.

Profil

Alle synger Shu-bi-dua.

Sæt gang i festen allerede under middagen, hvor alle synger med på Shubidua’s aller bedste og sjoveste sange, dem med tryk på.
Med anlæg i bæltet, bevæger jeg mig rundt om bordet og spiller live blandt gæsterne.

Fra slutningen af 70’erne til starten af 80’erne leverede Shubidua et unikt still-billede af tiden, der i dag opleves med et sjovt og nostalgisk glimt i øjet. Et Danmark hvor solen stiger op over bilkirkegården, med bier i blomsterne og storke i skorstenen.

Læs mere...

Mere om Festligt indslag, alle synger Shubidua.

Mit første møde med Shu-ber-ne.

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg hørte Shu-bi-dua første gang, men omkring 10-11 års alderen, skulle vi sælge julehjerter i skolen, så vi kunne tjene penge til lejrskole. Jeg solgte åbenbart så mange, så jeg fik 2 billetter til Shu-bi-dua i Tivolis Koncertsal.

Under koncerten siger Michael Bundesen: “Okay nu skal I bare høre” mens han peger på noget stort gråt udstyr, der står henne ved siden af scenen, “Der ska’ underhylme tryk på, det der mand, det Danmarks Radio,, de kommer imorgen og optager på TV, så familierne hjemme i stuerne, med kaffe og kage foran flimmeren os’ er med,, Og derfor har jeg har lavet dette skilt”, Bonden løfter det op i luften,, der står “Klap”… hele salen pifter, klapper og jubler,, da det hele har lagt sig sige han: “Men nu skal det jo heller ikke være alt for meget, så jeg lavet også dette, og løfter nu skiltet i den anden hånd op i luften, der står ”Klap i”. Hele salen eksploderede i ekstatisk energi. Det var omkring 78’-79’, lige der hvor Shu-bi-dua på alle måder var aller størst.

Det var fed rock, der var tryk på, det var colour på tossen,, min første koncert.

Senere i livet ser jeg Michael Bundesen på Kanal 2 udtale, at hans ynglingsband er Crosby Stills Nash & Young. Dette skulle sjovt nok også gå hen og blive ”mit” band… altså og Shu-bi-dua.

Festligt indslag
Varighed, 25 min.
Pris 2.500,- plus kørsel.

//Carsten Rønnest

Kontakt Festligt indslag, alle synger Shubidua.

Kontakt Festligt indslag, alle synger Shubidua. via formularen her, så vil Festligt indslag, alle synger Shubidua. vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.