Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Festligt Indslag - Syng med på Shubidua

Prisniveau

Kr. 2.500

Områder

Varighed

25 min.

Profil

Sæt gang i festen allerede under middagen med et festligt indslag, feks efter en tale, hvor alle synger med på Shubidua’s aller bedste og sjoveste sange, også dem med tryk på.

Med en forstærker i bæltet, bevæger jeg mig rundt ‘United Steaks gademusikant style’ og spiller live blandt alle gæster.

Vi tilbage i et nostalgisk Danmark, lige der hvor solen stiger op over bilkirkegården, bierne sværmer i grøftekantens blomster og masser af storke i skorstenen.

Læs mere...

Mere om Festligt Indslag - Syng med på Shubidua

Fra slutningen af 70’erne til starten af 80’erne leverede Shubidua et unikt still-billede af tiden, der i dag opleves med et sjovt og nostalgisk glimt i øjet.

Jeg kan ikke huske hvornår jeg hørte Shu-bi-dua første gang, men omkring 10-11 års alderen, skulle vi sælge julehjerter i skolen, så vi kunne tjene penge til lejrskole. Jeg solgte åbenbart så mange, så jeg fik 2 billetter til Shu-bi-dua i Tivolis Koncertsal.

Under koncerten siger Michael Bundesen: “Okay nu skal I bare høre” mens han peger på noget stort gråt udstyr, der står henne ved siden af scenen, “Nu ska’ der underhylme tryk på, og det der mand, det Danmarks Radio,, de kommer i morgen og optager på TV så familien foran flimmeren hjemme i stuen os’ er med,, Og derfor har jeg har lavet dette skilt”, Bonden løfter det op i luften,, der står “Klap”… hele salen pifter, klapper og jubler,, da det hele har lagt sig sige han: “Men nu skal det jo heller ikke være alt for meget, så jeg lavet også dette, og løfter nu skiltet i den anden hånd op i luften, der står ”Klap i”. Hele salen eksploderede i ekstatisk energi. Det var omkring 78’-79’, lige der hvor Shu-bi-dua på alle måder var aller størst.

Det var fed rock, der var tryk på, det var colour på tossen,, min første koncert.

Senere i livet ser jeg Michael Bundesen på Kanal 2 udtale, at hans yndlingsband er Crosby Stills Nash & Young, der sjovt nok også går hen og blive mit yndlingsband.

Jeg kan bookes til konfirmationer, bryllupper, kobberbryllupper, sølvbryllupper, guldbryllupper, runde fødselsdage, vejfester, byfester, firmafester m.v. Kort sagt alle arrangementer hvor Shubidua's sange hæver stemningen med godt humør.

Carsten Rønnest

Kontakt Festligt Indslag - Syng med på Shubidua

Kontakt Festligt Indslag - Syng med på Shubidua via formularen her, så vil Festligt Indslag - Syng med på Shubidua vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.