Foredragsholdere nær Aalborg med foredrag om filosofi

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Aalborg med foredrag om filosofi, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen er en portal til booking, som er blandt Danmarks største og mest spændende, for alt det der sker indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

Idéen bag denne portal er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så personer der leder ideel underholdning & musik kun skal lede ét sted, uden det medfører ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra cirkusartister til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har tillige et bredt udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er mere end et samlingspunkt, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan få gode idéer og inspiration til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har derudover et voksende antal af personer, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også gode muligheder for i god tid at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter en video til din personlige profil, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...