Foredragsholdere tæt på Ballerup med foredrag om filosofi

Henrik Schøneberg

Hvordan opstod vores selvbevidsthed og fornuftsevne, og hvordan udnytter vi disse potentialer bedst til at blive tilfredse i tilværelsen og komme o...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Marco Germinario

A magic journey through science
Follow me in this magic journey through space rollercoasters, symphonies of energy, dinosaurs and stardust: a simp...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, der hører til blandt Danmarks største og mest interessante, hvor man finder alle væsentlige typer god underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Portalens idégrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så danskere som leder perfekt underholdning og musik kun behøver at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de kommer til at betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Vores udvalg dækker fra komikere til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange interessante kategorier, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har derudover et stigende antal af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også mulighed for i god tid at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter den bedste underholdning til din næste event eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...