Foredragsholdere tæt på Brædstrup med foredrag om filosofi

Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Schøneberg

Hvordan opstod vores selvbevidsthed og fornuftsevne, og hvordan udnytter vi disse potentialer bedst til at blive tilfredse i tilværelsen og komme o...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, hvor man finder alle betydelige genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, børn som voksne.

Idéen bag denne bookingportal er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så personer der søger helstøbt musik og underholdning kan søge det de leder efter ét sted og det uden at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Vores store sortiment strækker sig fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen har i tillæg et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag Eventzonen.dk, og Mogens har stor erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen har desuden et stigende antal af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du leder efter den bedste underholdning til din næste event eller du er kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...