Foredragsholdere i nærheden af Bylderup-Bov med foredrag om filosofi


Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Schøneberg

Velkommen til min profil. Jeg er filosof og erfaren foredragsholder. Mine foredrag omhandler emnerne kunstig intelligens, bevidsthedens udvikling f...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, børn som voksne.

Formålet med bookingportalen er at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere således at personer, på jagt efter god musik & underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, uden det resulterer i yderligere omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen for at booke vores dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra børnemusik til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af bands indenfor mange spændende kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen har derudover et stigende antal af personer, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også god mulighed for på forhånd at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger god underholdning til din næste event eller du er en entertainer, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...