Foredragsholdere tæt på Give med foredrag om filosofi

Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Schøneberg

Hvordan opstod vores selvbevidsthed og fornuftsevne, og hvordan udnytter vi disse potentialer bedst til at blive tilfredse i tilværelsen og komme o...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med portalen fra starten, og det indenfor enhver væsentlig kategori, så folk der leder efter den helstøbte underholdning & musik, kun skal søge ét enkelt sted, uden det fører til ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor valgmulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke vores underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra voksentrylleri til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. I tillæg har vi et udvalg af bands indenfor alle kategorier, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også indbygget en blog med inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er i tillæg et stigende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for forinden at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Med en eller flere videoer på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...