Foredragsholdere tæt på Gørlev med foredrag om filosofi

Foredrag v. Bjørn Fred Jensen

Hej, jeg hedder Bjørn, er 35, og cand.mag. i filosofi. Jeg tilbyder en række spændende og inspirerende filosofiske foredrag. Publikum vil blive ind...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Schøneberg

Hvordan opstod vores selvbevidsthed og fornuftsevne, og hvordan udnytter vi disse potentialer bedst til at blive tilfredse i tilværelsen og komme o...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Århus
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Idégrundlaget for denne bookingportal er at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere så personer, der søger efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét sted og uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har vi et udvalg af musikere indenfor alle genrer, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er idémanden bag bookingportalen, og han har stor kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen er mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Desuden er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt inden en event at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event. Vil du herefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...