Foredragsholdere nær Grindsted med foredrag om filosofi

Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Schøneberg

Hvordan opstod vores selvbevidsthed og fornuftsevne, og hvordan udnytter vi disse potentialer bedst til at blive tilfredse i tilværelsen og komme o...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , hvor man kan finde alle væsentlige typer kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

Idéen bag bookingportalen har været at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere således at personer, som er på jagt efter fuldendt underholdning & musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal søge ét sted, og det uden at de skal betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Vores brede sortiment dækker fra konferenciers til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor mange genrer, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idémanden bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og idéer til alt indenfor fester og events. Eventzonen.dk har i tillæg et stigende antal af personer, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så har man også mulighed for forinden at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade en video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter den bedste underholdning til din næste event eller fest, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...