Foredragsholdere nær Haderslev med foredrag om filosofi


Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Schøneberg

Velkommen til min profil. Jeg er filosof og erfaren foredragsholder. Mine foredrag omhandler emnerne kunstig intelligens, bevidsthedens udvikling f...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, som er en af Danmarks største og mest interessante, hvor du finder alle relevante former for kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med portalen lige fra begyndelsen, og det så personer på jagt efter den helstøbte underholdning & musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker vores underholdende kunstnere.

Udvalget dækker fra cirkusklovne og -artister til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af bands indenfor mange genrer, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle typer underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare en portal, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode idéer til alt indenfor fester og events. Eventzonen har desuden et stigende antal af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så har man også gode muligheder for forinden at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Har du videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger god underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...