Foredragsholdere nær Hillerød med foredrag om filosofi

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Hillerød med foredrag om filosofi, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er en bookingportal, som er en af landets største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Idéen bag denne bookingportal har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere så danskere, som leder efter den perfekte musik & underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, uden det resulterer i yderligere omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke vores underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra stand-up komikere til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen har derudover et udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen være mere end bare portalen, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også indbygget en blog, hvor man kan finde ideer til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter den bedste underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...