Foredragsholdere tæt på Holstebro med foredrag om filosofi

Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Schøneberg

Hvordan opstod vores selvbevidsthed og fornuftsevne, og hvordan udnytter vi disse potentialer bedst til at blive tilfredse i tilværelsen og komme o...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idégrundlaget med denne portal fra begyndelsen, og det indenfor enhver relevant kategori, så personer på jagt efter den ideelle underholdning & musik, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra børneunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har tillige et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor alle spændende kategorier, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag Eventzonen.dk, og Mogens har stor kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog med idéer til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af personer, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er der også muligheder for i god tid at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter en video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...