Foredragsholdere tæt på Horsens med foredrag om filosofi

Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Schøneberg

Velkommen til min profil. Jeg er filosof og erfaren foredragsholder. Mine foredrag omhandler emnerne kunstig intelligens, bevidsthedens udvikling f...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Henrik

Profil midlertidigt ikke i brug

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, for alt det der sker indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været idéen med portalen lige fra starten, og det så personer på jagt efter den perfekte underholdning & musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er bookingportalen, der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Det brede udvalg dækker fra børnetrylleri til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har vi et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag portalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så har man også mulighed for inden en event at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er kunstner eller søger underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...