Foredragsholdere tæt på Kalvehave med foredrag om filosofi

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Kalvehave med foredrag om filosofi, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En af landets meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen , hvor man kan finde alle betydelige genrer indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Idéen bag portalen har været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så folk der leder efter den fuldendte underholdning og musik, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra konferenciers til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et stort udvalg af bands og musikere indenfor alle spændende genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er der også mulighed for i god tid at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du søger underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...