Foredragsholdere nær Karup J med foredrag om filosofi

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Karup J med foredrag om filosofi, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Søger du en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen stedet, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Idégrundlaget for bookingportalen er at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere således at personer, der leder efter god underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal søge ét sted, og det uden det medfører yderligere omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker vores underholdende entertainere.

Det brede sortiment strækker sig fra komikere til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange interessante kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet en blog med ideer til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Desuden er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så har man også god mulighed for på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader en video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...