Foredragsholdere nær Lunderskov med foredrag om filosofi

Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Schøneberg

Velkommen til min profil. Jeg er filosof og erfaren foredragsholder. Mine foredrag omhandler emnerne kunstig intelligens, bevidsthedens udvikling f...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt alle betydelige former for underholdning indenfor arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Idéen bag bookingportalen har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere således at personer, der søger efter perfekt underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal søge ét enkelt sted, vel at mærke uden det fører til yderligere omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er den bookingportal, som samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra mavedansere til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Tillige har Eventzonen et bredt udvalg af bands og musikere indenfor alle kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget en blog med inspiration og gode idéer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Vi har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har man også muligheder for på forhånd at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...