Foredragsholdere nær Næstved med foredrag om filosofi

Henrik Schøneberg

Hvordan opstod vores selvbevidsthed og fornuftsevne, og hvordan udnytter vi disse potentialer bedst til at blive tilfredse i tilværelsen og komme o...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt landets mest interessante og største bookingportaler, for alt hvad der sker indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Formålet med portalen har hele tiden været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så personer der er på jagt efter fuldendt underholdning & musik kun skal lede ét sted, uden at de behøver betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet en portal hvor alle valgmulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusartister til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idémanden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så har man også god mulighed for inden en event at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller leder efter den bedste underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...