Filosofi i Nordjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Filosofi i Nordjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen hører til blandt Danmarks største og mest spændende portaler til booking, hvor du kan finde alle relevante former for god underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Bookingportalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere således at danskere, der leder efter god underholdning & musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra ballonklovne til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har tillige et udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er mere end bare et samlingspunkt, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget en blog med ideer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt i god tid at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...