Foredragsholdere nær Randers med foredrag om filosofi

Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Århus
Vis kunstnerprofil

Foredrag v. Bjørn Fred Jensen

Hej, jeg hedder Bjørn, er 35, og cand.mag. i filosofi. Jeg tilbyder en række spændende og inspirerende filosofiske foredrag. Publikum vil blive ind...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Schøneberg

Hvordan opstod vores selvbevidsthed og fornuftsevne, og hvordan udnytter vi disse potentialer bedst til at blive tilfredse i tilværelsen og komme o...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Bookingportalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere så danskere på jagt efter den fuldendte musik og underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra serveringsteater til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end samlingspunktet, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet både YouTube og en blog, hvor man kan finde idéer til alt indenfor fester og events. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter underholdning til din næste fest eller event, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...