Foredragsholdere tæt på Regstrup med foredrag om filosofi

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Regstrup med foredrag om filosofi, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

En af landets store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været idégrundlaget med denne portal fra begyndelsen, og det indenfor alle relevante kategorier, så danskere som er på jagt efter den fuldendte musik og underholdning, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere gebyrer til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men den portal der samler mulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Det brede sortiment dækker fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har tillige et meget bredt udvalg af musikere indenfor mange interessante kategorier, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være portalen mellem entertainer og kunde, men har også indbygget en blog med inspiration og gode idéer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor brugerne følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er der også gode muligheder for forinden at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger underholdning til din næste event eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...