Foredragsholdere nær Ribe med foredrag om filosofi

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Ribe med foredrag om filosofi, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen.dk er en portal til booking, der er blandt landets største og mest interessante, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

Idéen bag portalen har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle relevante kategorier, så folk som leder efter den perfekte underholdning og musik, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod en portal hvor alle mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer igen for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har derudover et udvalg af bands indenfor mange relevante genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være en portal imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at entertaineren bookes direkte, når der bookes igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter god underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...