Foredragsholdere tæt på Roskilde med foredrag om filosofi

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Roskilde med foredrag om filosofi, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er en af landets største og mest interessante bookingportaler, hvor du kan finde alle relevante former for kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Portalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så personer på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, kun skal lede ét enkelt sted, uden det resulterer i yderligere omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra ballonklovne til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk er mere end en portal, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt inden en fest at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...