Foredragsholdere tæt på Skanderborg med foredrag om filosofi

Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Schøneberg

Hvordan opstod vores selvbevidsthed og fornuftsevne, og hvordan udnytter vi disse potentialer bedst til at blive tilfredse i tilværelsen og komme o...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , hvor du finder alle betydelige typer god underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Idégrundlaget for denne bookingportal har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere så personer, som er på jagt efter den perfekte musik & underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det uden det medfører ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra cirkusartister og -klovne til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et udvalg af bands og musikere indenfor mange kategorier, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag portalen, og han har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden et stigende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via Eventzonen, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...