Foredragsholdere i nærheden af Skibby med foredrag om filosofi

Henrik Schøneberg

Hvordan opstod vores selvbevidsthed og fornuftsevne, og hvordan udnytter vi disse potentialer bedst til at blive tilfredse i tilværelsen og komme o...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Århus
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, for alt det der rører sig indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Idéen bag denne bookingportal er at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så danskere der leder perfekt musik & underholdning kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er den bookingportal, der samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke underholdende entertainere.

Det store sortiment dækker fra stand-up komikere til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har vi et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At skabe landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare en portal, hvor kunstnere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Derudover er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at entertaineren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for i god tid at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med en video på din personlige profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du leder efter den bedste underholdning til din næste fest eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...