Foredragsholdere tæt på Sommersted med foredrag om filosofi

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Sommersted med foredrag om filosofi, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen er en bookingportal, der er en af Danmarks største og mest interessante, hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været idégrundlaget med denne portal lige fra begyndelsen, og det så folk, der leder efter den perfekte underholdning og musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det resulterer i ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Vores brede udvalg dækker fra cirkusartister til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen.dk har i tillæg et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen.dk, og han har stor kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet en blog med inspiration og idéer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et voksende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så har du også muligheder for inden en fest eller event at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Vil du derefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste event eller du er kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...