Filosofi i Sønderjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Filosofi i Sønderjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Leder du efter en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, for alt det der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været idéen med portalen fra starten, og det indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så folk der er på jagt efter perfekt underholdning og musik kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er den bookingportal, som samler alle valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra dansere til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen har tillige et udvalg af bands indenfor alle kategorier, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stor erfaring med booking af alle slags underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk er mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet både YouTube og en blog med inspiration og idéer til alt indenfor fester og events. Der er derudover et voksende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din personlige profil, og derefter vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter underholdning til din næste fest eller du er entertainer, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...