Foredragsholdere nær Ullerslev med foredrag om filosofi

Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Schøneberg

Hvordan opstod vores selvbevidsthed og fornuftsevne, og hvordan udnytter vi disse potentialer bedst til at blive tilfredse i tilværelsen og komme o...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt alle typer underholdning indenfor arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Idéen bag portalen er at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere så danskere, som er på jagt efter den perfekte musik og underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men i stedet en portal der samler valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra serveringsteater til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Desuden er der et community på Facebook, som konstant vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også mulighed for på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Har du en video på din profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...