Foredragsholdere tæt på Valby med foredrag om filosofi

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Valby med foredrag om filosofi, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Leder du efter en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

Idégrundlaget for portalen har været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere så personer, der er på jagt efter den perfekte musik og underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra omkostninger til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende entertainere.

Vores brede sortiment strækker sig fra stand-up komikere til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er mere end blot portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget både YouTube samt en blog med inspiration og idéer til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profil, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger den bedste underholdning til din næste event eller du er entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...