Foredragsholdere nær Vodskov med foredrag om filosofi

Allan Wien

Allan Wien (f. 1960), cand. mag. i religionsvidenskab og engelsk, har gennem mange år rejst rundt i landet med sine foredrag. Allan Wien har også u...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Schøneberg

Velkommen til min profil. Jeg er filosof og erfaren foredragsholder. Mine foredrag omhandler emnerne kunstig intelligens, bevidsthedens udvikling f...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Portalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere således at danskere, på jagt efter fuldendt underholdning og musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men i stedet den bookingportal der samler alle valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Vores brede udvalg strækker sig fra ældreunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har tillige et bredt udvalg af musikere og bands indenfor mange interessante kategorier, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end blot samlingspunktet, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af personer, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for på forhånd at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter underholdning til din næste fest eller event, så bør du vælge Eventzonen, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...