Foredragsholdere i nærheden af Vordingborg med foredrag om filosofi

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Vordingborg med foredrag om filosofi, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks mest interessante og største portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for private såvel som for virksomheder, børn som voksne.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været idéen med denne portal fra begyndelsen, og det indenfor enhver betydelig kategori, så danskere som er på jagt efter den ideelle musik og underholdning, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det fører til ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men i stedet den bookingportal der samler valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen for at booke vores dygtige og underholdende entertainere.

Vores sortiment dækker fra børnemusik til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et meget bredt udvalg af bands indenfor mange relevante genrer, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være portalen imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget en blog med inspiration og gode idéer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt inden en event at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Har du video på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter god underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen. Det er der tre gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...