Foredragsholdere tæt på Gråsten med foredrag om forandring

4.7

Bjarke Jensen

Foredrag om det at være udsendt med forsvaret til verdens brændpunkter, at komme hjem igen, oplevelser gode som dårlige, hvad har det gjort for mig...

Hjemby
Otterup
Prisniveau
Kr. 1.500 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Mogens Kristensen

Det er de færreste, der kan fremvise et CV, der er så alsidigt som Mogens Kristensen. Han har bl.a. arbejdet som filetskærer på en fiskefabrik, fol...

Hjemby
Gedsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil

Tommy Rosenkilde

Med foredraget "Paranormal eller bare normal" leverer hypnoterapeuten Tommy Rosenkilde sit spændende, lærerige og humoristiske foredrag om hjernens...

Hjemby
Blokhus
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt Danmarks mest spændende og største bookingportaler, kort sagt alle betydelige former for underholdning indenfor arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

Idéen bag denne bookingportal er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så personer som søger efter den ideelle musik & underholdning, kun har brug for at lede ét sted, og det vel at mærke uden at de behøver betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler alle mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere.

Vores brede sortiment strækker sig fra ældreunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen være mere end blot samlingspunktet, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også indbygget en blog, hvor man kan finde ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har desuden et stigende antal af personer, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for i god tid at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din profil, og derefter vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste event eller du er en entertainer, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...