Foredragsholdere i nærheden af Hillerød med foredrag om forandring

Anita Andersen

Anita er en 50 årig kvinde og far til 2. Hun fortæller om kønsidentitet og de problematikker det kan medføre, gode værktøjer til at komme videre, ...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Mogens Kristensen

Det er de færreste, der kan fremvise et CV, der er så alsidigt som Mogens Kristensen. Han har bl.a. arbejdet som filetskærer på en fiskefabrik, fol...

Hjemby
Gedsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks største og mest spændende bookingportaler, hvor du finder alle betydelige former for god underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Portalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så personer som leder efter den perfekte musik og underholdning, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra omkostninger til administration m.v.. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra mavedansere til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end blot en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så har man også muligheder for forinden at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...