Foredragsholdere nær Kolding med foredrag om forandring

4.7

Bjarke Jensen

Foredrag om det at være udsendt med forsvaret til verdens brændpunkter, at komme hjem igen, oplevelser gode som dårlige, hvad har det gjort for mig...

Hjemby
Otterup
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Anita Andersen

Anita er en 50 årig kvinde og far til 2. Hun fortæller om kønsidentitet og de problematikker det kan medføre, gode værktøjer til at komme videre, ...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Mogens Kristensen

Det er de færreste, der kan fremvise et CV, der er så alsidigt som Mogens Kristensen. Han har bl.a. arbejdet som filetskærer på en fiskefabrik, fol...

Hjemby
Gedsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil

Tommy Rosenkilde

Med foredraget "Paranormal eller bare normal" leverer hypnoterapeuten Tommy Rosenkilde sit spændende, lærerige og humoristiske foredrag om hjernens...

Hjemby
Blokhus
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, som er blandt Danmarks største og mest interessante, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for private, voksne som børn.

Idégrundlaget for bookingportalen er at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere så folk, der søger efter den helstøbte musik og underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra børnemusik til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Derudover har vi et udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også indbygget både YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration til alt indenfor events og fester. Der er derudover et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt forinden at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Har du videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller du er entertainer, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...