Foredragsholdere tæt på Løgstør med foredrag om forandring

Mogens Kristensen

Det er de færreste, der kan fremvise et CV, der er så alsidigt som Mogens Kristensen. Han har bl.a. arbejdet som filetskærer på en fiskefabrik, fol...

Hjemby
Gedsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil

Tommy Rosenkilde

Med foredraget "Paranormal eller bare normal" leverer hypnoterapeuten Tommy Rosenkilde sit spændende, lærerige og humoristiske foredrag om hjernens...

Hjemby
Blokhus
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Anita Andersen

Anita er en 50 årig kvinde og far til 2. Hun fortæller om kønsidentitet og de problematikker det kan medføre, gode værktøjer til at komme videre, ...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Bjarke Jensen

Foredrag om det at være udsendt med forsvaret til verdens brændpunkter, at komme hjem igen, oplevelser gode som dårlige, hvad har det gjort for mig...

Hjemby
Otterup
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt landets største og mest interessante portaler til booking, for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så danskere der er på jagt efter ideel underholdning og musik kan søge det de leder efter ét sted og uden at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen for at booke vores dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra juleunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor events og fester. Der er derudover et stigende antal brugere på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så har du også mulighed for på forhånd at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med video på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres event. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger den bedste underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...