Foredragsholdere i nærheden af Morud med foredrag om forandring

4.7

Bjarke Jensen

Foredrag om det at være udsendt med forsvaret til verdens brændpunkter, at komme hjem igen, oplevelser gode som dårlige, hvad har det gjort for mig...

Hjemby
Otterup
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Anita Andersen

Anita er en 50 årig kvinde og far til 2. Hun fortæller om kønsidentitet og de problematikker det kan medføre, gode værktøjer til at komme videre, ...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Mogens Kristensen

Det er de færreste, der kan fremvise et CV, der er så alsidigt som Mogens Kristensen. Han har bl.a. arbejdet som filetskærer på en fiskefabrik, fol...

Hjemby
Gedsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil

Tommy Rosenkilde

Med foredraget "Paranormal eller bare normal" leverer hypnoterapeuten Tommy Rosenkilde sit spændende, lærerige og humoristiske foredrag om hjernens...

Hjemby
Blokhus
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt Danmarks mest interessante og største bookingportaler, kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

Idégrundlaget for portalen er at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere således at danskere, der er på jagt efter perfekt underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra cirkusartister til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et stort udvalg af musikere indenfor enhver genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idémanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har desuden et voksende antal af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for inden en fest at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du entertainer og overvejer du at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...