Foredragsholdere i nærheden af Nørre Alslev med foredrag om forandring

Mogens Kristensen

Det er de færreste, der kan fremvise et CV, der er så alsidigt som Mogens Kristensen. Han har bl.a. arbejdet som filetskærer på en fiskefabrik, fol...

Hjemby
Gedsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som er blandt landets største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været idégrundlaget med denne portal fra begyndelsen, og det så personer, der leder efter den helstøbte underholdning & musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra gebyrer til administration m.v.. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle mulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Tillige har vi et udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag portalen, og han har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end portalen, hvor kunder og entertainere kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er sparet, så har du også gode muligheder for på forhånd at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger god underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...