Foredragsholdere i nærheden af Ribe med foredrag om forandring

4.7

Bjarke Jensen

Foredrag om det at være udsendt med forsvaret til verdens brændpunkter, at komme hjem igen, oplevelser gode som dårlige, hvad har det gjort for mig...

Hjemby
Otterup
Prisniveau
Kr. 1.500 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Mogens Kristensen

Det er de færreste, der kan fremvise et CV, der er så alsidigt som Mogens Kristensen. Han har bl.a. arbejdet som filetskærer på en fiskefabrik, fol...

Hjemby
Gedsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil

Tommy Rosenkilde

Med foredraget "Paranormal eller bare normal" leverer hypnoterapeuten Tommy Rosenkilde sit spændende, lærerige og humoristiske foredrag om hjernens...

Hjemby
Blokhus
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt landets mest spændende og største portaler til booking, kort sagt alle typer underholdning indenfor fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Formålet med denne bookingportal er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk på jagt efter ideel musik og underholdning kun skal søge ét sted, og det uden at de behøver betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra juleunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har vi et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end blot en portal, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet både YouTube samt en blog, hvor man kan få idéer til alt indenfor events og fester. Vi har også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så har man også god mulighed for inden en event at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Senere giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du søger underholdning til din næste event eller du er en entertainer, så vælg Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...