Foredragsholdere nær Roskilde med foredrag om forandring

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Roskilde med foredrag om forandring, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Idéen bag portalen har hele tiden været at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så personer, som er på jagt efter den ideelle musik og underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun behøver at søge ét sted, vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere booking- eller andre administrationsomkostninger. Vi er den bookingportal, som samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Tillige har vi et stort udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet en blog med inspiration og idéer til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. I tillæg er der et community på Facebook, som konstant vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres arrangement. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller event, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...