Foredragsholdere i nærheden af Sommersted med foredrag om forandring

4.7

Bjarke Jensen

Foredrag om det at være udsendt med forsvaret til verdens brændpunkter, at komme hjem igen, oplevelser gode som dårlige, hvad har det gjort for mig...

Hjemby
Otterup
Prisniveau
Kr. 1.500 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Mogens Kristensen

Det er de færreste, der kan fremvise et CV, der er så alsidigt som Mogens Kristensen. Han har bl.a. arbejdet som filetskærer på en fiskefabrik, fol...

Hjemby
Gedsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil

Tommy Rosenkilde

Med foredraget "Paranormal eller bare normal" leverer hypnoterapeuten Tommy Rosenkilde sit spændende, lærerige og humoristiske foredrag om hjernens...

Hjemby
Blokhus
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, som er blandt landets største og mest spændende, hvor du finder alle relevante former for underholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

Bookingportalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere så folk, der er på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det medfører yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Vores store udvalg dækker fra klovne til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et udvalg af musikere og bands indenfor alle interessante kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem entertainer og kunde, men har også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er derudover et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du leder efter den bedste underholdning til din næste event eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...