Foredragsholdere nær Tarm med foredrag om forandring

Anita Andersen

Anita er en 50 årig kvinde og far til 2. Hun fortæller om kønsidentitet og de problematikker det kan medføre, gode værktøjer til at komme videre, ...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Mogens Kristensen

Det er de færreste, der kan fremvise et CV, der er så alsidigt som Mogens Kristensen. Han har bl.a. arbejdet som filetskærer på en fiskefabrik, fol...

Hjemby
Gedsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil
4.7

Bjarke Jensen

Foredrag om det at være udsendt med forsvaret til verdens brændpunkter, at komme hjem igen, oplevelser gode som dårlige, hvad har det gjort for mig...

Hjemby
Otterup
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Tommy Rosenkilde

Med foredraget "Paranormal eller bare normal" leverer hypnoterapeuten Tommy Rosenkilde sit spændende, lærerige og humoristiske foredrag om hjernens...

Hjemby
Blokhus
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , for alt det der sker indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været idégrundlaget med denne portal fra starten, og det indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så personer som leder helstøbt underholdning & musik kun har brug for at søge ét sted, vel at mærke uden at de behøver betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er bookingportalen, som samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen har derudover et meget bredt udvalg af musikere indenfor rigtig mange genrer, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration og idéer til alt indenfor fester og events. Derudover er der også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er væk, så er der også gode muligheder for i god tid at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...